Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твКатегорично няма шанс за кабинет

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твКатегорично няма шанс за кабинет
Коментари Харесай

Сиркаров: При нови избори в парламента ще стане още по-голяма каша и безумието ще продължи още дълго

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Категорично няма късмет за кабинет в такава групировка. Като виждам какво " шоу " вършат в последните месеци, едно държавно управление ще е извънредно нежно и може да напарви по-скоро отрицателни политики и последствия, в сравнение с служебния кабинет. Така че сега следим започването на предизборна акция. Всеки ще гледа да изглради лицето, което да покаже пред своя електорат.

Това разяснява в ефира на Нова тв Владимир Сиркаров.

Да има някакво държавно управление непременно е доста по-зле, в сравнение с да остане служебното държавно управление. Но партиите усещат, че има такова предпочитание у хората, да има държавно управление, и се пробват да кажат, че са създали всичко допустимо, само че другите не се съгласиха. Така че от няколко седмици партиите си подмятат горещия картоф, уточни журналистът Петър Георгиев. 

Последните изследвания на публичното мнение демонстрират, че  при нови избори ще влязат седем партии, което значи, че ще има още по-тежка каша в идващия парламент и още по-труно съставяне на държавно управление. Ако влезе и партия " Възраждане " - нито тя ще седне на масата за договаряния с другите, нито те ще седнат с нея. Което значи, че математическият общ брой ще е още по-труден за съставяне, уточни Сиркаров. 

Така че това безумно от позиция на държавническо държание ще продължи още дълго, добави той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР